Vi maler facader, vinduer og døre i hele København

Har vejret tæret hårdt på facaden, eller er det tid til at få malet vinduer og døre? Så kontakt Malerfirmaet Thuesen & Sønner, vi har mange års erfaring med at male såvel ude som inde.

Som malerfirma har vi stor ekspertise inden for alle malerområder, og vi kan rådgive dig om, hvilken type facademaling, der egner sig bedst til netop din facade.

Vi maler alle slags døre og vinduer såvel udvendige som indvendige, og kan med nænsomhed og omhu levere et flot resultat.

 

Skal din facade og dine vinduer og døre stå flotte og nymalede? Så brug os

Det danske vejr er hårdt ved ejendommenes klimaskærm, og med tiden vil både facader og vinduer og døre bære præg af at være udsat for sne, kulde, regn, frost og blæst. Så er facaden ikke så flot, som den var engang, og dermed virker huset eller lejligheden ikke længere vedligeholdt.

Samtidig kan huller og revner i facaden danne grobund for fugtproblemer på længere sigt, så der er mange gode grunde til at få sat sin facade i stand.

Malerfirmaet Thuesen & Sønner har mange års erfaring med maling af facader, og vi kan tone farven, så den bliver præcis, som du ønsker.

Vi udfører alle typer facademaling:

  • Pudsning
  • Filtsning
  • Vandskuring
  • Maling

Uanset om du foretrækker en glat facademaling, eller du foretrækker en mere ru maling med et rustikt look, kan vi skabe flotte resultater.

 

Giv nyt liv til dine vinduer og døre

Fugt og hårdt vejr sætter sine spor på døre og vinduer, og med tiden kan rammerne og karmene blive grimme og malingen begynde at skalle af. Malerfirmaet Thuesen & Sønner har teknik og ekspertise til at få dine døre og vinduer som nye igen. Og samtidig tætner det omkring selve ruderne, så eventuelle tætheder bliver mindsket.

Vi har mange års erfaring med maling af vinduer og døre med meget flotte resultater, og vi rådgiver naturligvis gerne om, hvilken type maling, der er den bedste løsning til netop dine vinduer og døre. Vi maler vinduer og døre såvel udendørs som indendørs – du vælger, hvor meget du gerne vil have malet, så kommer vi!

Med det genindførte håndværkerfradrag er der endda mulighed for at trække udgifterne til arbejdslønnen til udvendigt malerarbejde fra i Skat, hvor der gives fradrag for op til kr. 6.000 pr. voksen person i husstanden – læs mere på SKATs hjemmeside.

 

Kontakt os og få malet facader, vinduer og døre til stærke priser i høj kvalitet

Vores malerfirma kører dagligt ud fra Herlev for at male facader, vinduer og døre i Gentofte, Ballerup, Hellerup og hele København. Vi kommer gerne for at drøfte, hvad vores malerfirma kan gøre for dig, og du kan kontakte os enten via formularen her på siden, ved at ringe til os på tlf. 26 18 00 65 eller via e-mailen: kontakt@thuesenogsonner.dk – så kan din ejendom få et flot nymalet udtryk!

batch_44444