Vi sliber gulv i København og omegn

Har dit gulv set bedre dage, og søger du en professionel fagmand, der kan få det til at se ud som nyt? Så skal du kontakte Malerfirmaet Thuesen & Sønner, for vi har mange års erfaring med gulvafslibning.

Der er ingen grund til at skifte hele gulvet ud, når vi kan renovere det, du har, med et flot resultat.

 

Få næsten nyt gulv efter en gulvafslibning

De fleste trægulve bliver med årene mærket af det liv, der leves på dem, og efterhånden kan overfladen være så slidt eller misligfarvet, at du gerne vil have gjort noget ved det.

Med en gulvafslibning kan vi fjerne de ting, der gør gulvet grimt, og få det til at se ud, som da det var lagt, på ny.

Gulvafslibning kan udføres på:

  • Trægulve, hvor der oftest kan slibes mange millimeter af
  • Lamelgulve, hvor der kan slibes få millimeter af flere gange

Laminatgulve tåler ikke gulvafslibning, men alle øvrige trægulve, ikke mindst de massive, kan tåle en nænsom gulvafslibning.

Når Malerfirmaet Thuesen & Sønner står for din gulvafslibning, får du et professionelt resultat udført af faguddannede håndværkere. Vi kan også stå for efterbehandling af dit gulv, hvis du ønsker at beskytte det rå træ bedst muligt.

Når gulvet efter gulvafslibning står nøgent og råt, har du flere valgmuligheder inden for gulvbehandling:

  • Ludbehandling
  • Oliebehandling
  • Lakering
  • Maling

Vi udfører alle typer gulvbehandling, og du kan samtidig vælge, om du ønsker at tone farven og få et lysere gulv, om du ønsker den neutrale træfarve, eller om gulvet skal tones mørkere.

Hvis du vælger ludbehandling og oliebehandling, kan du jævnligt påføre lud eller olie og dermed opfriske farven og gøre gulvet mere modstandsdygtigt. Ved lakering eller maling ”lukker” vi gulvets overflade, og det er en meget slidstærk gulvbehandling med minimalt behov for vedligehold. Vælger du lakering af gulv, kan du samtidig beholde muligheden for at se træets struktur og årer.

Hos Malerfirmaet Thuesen & Sønner vægter kundetilfredshed højest, og vi kommer gerne for at rådgive og vejlede dig, inden du beslutter, hvordan dit gulv skal renoveres.

 

Giv dit gulv den bedste behandling – kontakt os

Vi kører dagligt ud fra Herlev for at genskabe og renovere flotte gulve i Gentofte, Ballerup, Hellerup og hele København. Vi kommer naturligvis gerne forbi dig for at se, hvordan dit gulv kan behandles, og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, ved at ringe til os på tlf. 26 18 00 65 eller via e-mailen: kontakt@thuesenogsonner.dk – så får dine gulve nyt og langt liv.

acoustic quitar in a room with wooden floor