Maler i København og omegn

Skal du bruge en dygtig maler, der leverer til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er det Malerfirmaet Thuesen & Sønner, du skal have fat i.

Vi har mange års erfaring og varetager alle typer maleropgaver for både private kunder, virksomheder, butikker, boligselskaber og institutioner.

For os er ingen opgave for lille, og ingen er for stor. Men alle typer opgaver løses med fokus på at aflevere et smukt resultat, der helst er bedre, end du forventede.

 

Vi maler huse, lejligheder, vægge, gulve, lofter, facader, vinduer, døre – ja, faktisk alt

Der er næsten ikke den overflade, vi ikke maler på, hvis vi bliver bedt om det. Og vi kommer gerne for at tage såvel den enkle opgave som de mere komplicerede.

Det kan være fristende at tænke, at den klat maling kan man da sagtens selv lige smøre på, men der er en grund til, at man som maler har uddannelse og praktisk erfaring med sig. Så medmindre du selv er professionel maler, tør vi godt garantere, at vi leverer det bedste resultat. Som maler ved vi, hvilken type maling, der egner sig bedst til de mange forskellige typer overflader, en ejendom har. Og vi har både redskaberne og teknikken til at skabe professionelle resultater. Til gengæld er det dig, der skal nyde det nymalede mange år frem.

Vi løser alle typer maleropgaver, og typisk er det:

  • Vægmaling
  • Maling af loft
  • Maling af lejlighed – inkl. flyttelejlighed
  • Maling af paneler
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af vådrum
  • Opsætning af filt og væv
  • Tapetsering

Når vi har aftalt en tidsplan og en pris med dig, så kan du trygt stole på, at vi overholder det. Til gengæld går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder også malingen – vi maler kun med de bedste typer maling, andet kan ikke betale sig.

 

Godt begyndt er halvt fuldendt, også når vi maler

Vi sørger naturligvis for at forberede underlaget, inden vi maler, ved at spartle og udjævne eventuelle revner og huller inden vi påfører maling. Hvis du ønsker det, kan vi også opsætte enten filt eller væv, ligesom vi gerne står for tapetsering.

Hvis du selv står for udjævning, spartling og eventuel opsætning af fil eller væv, kommer vi selvfølgelig gerne og maler på det for at fuldende dit arbejde med flot kvalitetsmaling.

Og så er der mulighed for at trække udgifterne til arbejdslønnen til udvendigt malerarbejde fra i Skat med op til kr. 6.000 pr. voksen person i husstanden – du kan læse mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside.

Få en god pris fra en professionel maler

Vi kører dagligt ud fra Herlev og løser maleropgaver i Gentofte, Ballerup, Hellerup og hele København. Vi kommer gerne forbi dig for at give dig et uforpligtende tilbud, og du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 26 18 00 65 eller via e-mailen: kontakt@thuesenogsonner.dk – måske står vi lige og maler, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

batch_image222